Om oss

Bedege har en unik branschkunskap tillsammans med en lång och fin historia, där våra erfarenheter både inom IT och verksamhetsstyrning och främst inom detaljhandeln, har sin början i mitten av åttiotalet. Mycket har hänt på vår resa och vi är mycket stolta över vår bakgrund, men vi vill ändå fokusera på nuet och kanske ännu hellre titta framåt. Det är ju på detta sätt Bedege ska växa; tillsammans med kunderna.

Vi vill göra detaljhandelsföretags vardag bekymmersfri såväl på huvudkontoren som ute i butikerna. Detta gör vi genom att bygga system och lösningar utifrån varje unik kunds organisation och bransch: genom att agera snabbt när butiker flyttas, öppnas eller läggs ner; genom att lösa problem i den tekniska infrastrukturen innan butikspersonalen märker av felet.

För kunder utanför detta segment anpassar vi våra systemlösningar till din verklighet, men vi gör det med standardkomponenter. Det betyder att du kan installera samma system i stora delar av världen och få stöd från lokala partner där så behövs. Det innebär också att du kan byta leverantör om du inte är nöjd med oss. Vi gör det här för att vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Ett annat exempel är de omfattande rapportpaket vi skräddarsyr åt våra kunder.

Du kan läsa mer om Bedege under menyerna här i det vänstra fältet genom att klicka på de olika områdena. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Du hittar alla uppgifter du behöver under rubriken ”Kontakter” här ovan.

Vi gör våra kunder bättre - nästa vecka också.