Våra lösningar

Här nedan följer en sammanfattning av de huvudsakliga lösningar vi erbjuder. Du kan gå in under respektive punkt och läsa mer, hitta länkar och produktblad. Emellertid tror vi att ingen läsbar information kan slå den dialog du kommer att ha med vår duktiga personal. Gå därför in under kontakter och boka ett möte med våra säljare för att hitta ett tillfälle.

Kring dessa kommer det sidoprodukter som elektroniska hyllkantsetiketter, handdatorlösning och digitala skyltar med mera. Du kan läsa mer om detta under rubriken ”Produkter”.


a

Ett affärssytem att växa med

Microsoft Dynamics NAV

Sedan 1983 har Microsoft Dynamics NAV leverat funktionalitet, prestanda och användarvänlighet som stärker olika företag runt om i världen. Omfattande funktionalitet gör det enkelt att anpassa och koppla samman till lösningar från oberoende programvaruleverantörer, affärsapplikationer och Microsoft ®-teknik som du redan använder i din organisation som Office, Outlook, Exchange, Sharepoint, m.m.

Microsoft Dynamics NAV är utformad för att förenkla och effektivisera affärsprocesser inom hela
organisationen för att hjälpa dig att få bättre kontroll, öka dina marginaler och skapa lönsam tillväxt.

Ett globalt nätverk av Microsofts partners ger en grundlig regional och teknisk kunskap för att kunna möta specifika bransch- och vertikalkrav för att säkerställa att du har den bästa lösningen på plats för att möta dina unika affärsbehov.

Detta har Bedege arbetat med sedan 1998!

Läs mer..

Produktblad

En typisk lösning

b

Enastående möjligheter för butikskedjan

LS Retail NAV

LS Retail NAV är en butikslösning, baserad på Microsoft Dynamics NAV, vilken binder ihop backoffice- funktionalitet och kassan effektivit i ett enda organisatoriskt system för hantering av bättre affärsresultat.

Det är en integrerad lösning som erbjuder det djup och den bredd som krävs, utan att kräva att man bygger, hanterar samt underhåller flera applikationer och gränssnitt. Eftersom LS Retail bygger på Microsoft Dynamics NAV använder kassa- personalen, butikskontoret och huvudkontoret alla samma applikation. Detta gör det möjligt att följa individuella transaktioner från kassan till bokföringen.

Fortsatta kunddrivna förbättringar ger mer detaljhandels fördelar som specialbeställningar och funktionalitet som försäljnings och prishantering, påfyllning och butiksstyrning. Medlemskapshanteringsystemet inkluderar lojalitets-, rabatterbjudanden, kundklubb och kuponger.

Bedege är Sveriges ledande leverantör av denna kassa!

Läs mer..

Produktblad

c

En kassa inte likt något annat

LS ONE

Denna kassa är som inget annat. Den fungerar lika bra för den stora kedjan som har ett väl inarbetat affärssystem eller t.o.m egenutvecklat, som för den lokala butiken eller restaurangen runt hörnet. Systemet som innehåller ett backoffice med alla funktioner och behov som finns, är fullt skalbart efter behov och önskemål. Både "stora" som "små" kunder kan enkelt intigrera mot sitt affärs- eller ekonomisystem samt välja vilken uppsättning just de behöver som t ex. digitalaskyltar, elektroniska hyllkantsetiketter eller varför inte mobilakassor.

Nyckeln till framgång är en otroligt flexibel produkt tillsammans med Bedeges erfarenhet och kunnande. Detta ger marknaden ett ebjudande om en otroligt snabbt implementation till ett mycket konkurenskraftigt pris. Tillsammans med vår kvalitativa hårdvara kommer du att få en försäljningsmiljö som inte är något annat likt.

Detta är den kassa som Bedege har bestämmt sig för efter flera års omfattande urvalsprocess.

Läs mer..

Produktblad

d

Ett modern och global affärssytem

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX är ett integrerat affärssystem som hjälper dig och dina anställda att automatisera processer för ekonomihantering, kundrelationer och leveranskedjor. Du kan integrera viktig affärsinformation i Microsoft Dynamics AX, så att det blir lättare att hantera information om företagets affärsrelationer. Systemet erbjuder kraftfulla och flexibla verktyg som gör att du kan arbeta effektivare, ta fram bättre beslutsunderlag och fokusera ännu mer på målen. Med Bedege får du möjlighet att optimera systemet för detaljhandeln.

Med Microsoft Dynamics AX kan du länka ihop människor, information och processer över hela företaget – även utanför organisationen och utan någon geografisk begränsning. Detta är en lösning som hjälper till att optimera företagets verksamhet och verkligen tar vara på viktig affärsinformation – och som ger den flexibilitet som idag är en förutsättning för framgång och tillväxt.

För den bästa retailimplementationen behöver ni den bästa retaillevrantören.

Läs mer..

Produktblad

Vad Bedege tillför

Verksamhetsanalys

Med otaliga installationer och ständiga utvecklingsprojekt kan vi analysera verksamhetsprocesser. Att kunna kunden är det vi gör bäst.

Utveckling

Mångårig samlad kunskap som blandas med nya, unga och kreativa tankar kring tekniska lösningar av landets bästa utvecklare.

Implementation

Med bakgrunden som IT-leverantör i 30 år och en stabil samt beprövad metodik känner vi oss ytterst bekväma i att implementera våra lösningar.

Verksamhetsanpassningar

Bedege har branschens absolut skickligaste konsulter och utvecklare som kan skapa de anpassningar just ni behöver.

Förädling

Inget är starkare än den svagaste länken. Därför arbetar vi långsiktigt med våra kunder genom våra kundteam för att växa med våra kunder.

Förvaltning

Butikens livsnerv är den dagliga driften. Mellan 06-22 finns vi tillgängliga för er att hålla försäljningen i liv. Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller e-post. Här är Bedeges hjärta!