Nyheter Bedege

2015-10-01 Bonnier Books väljer Bedege för Akademiska Bokhandeln i Finland

Bonnier Books har av Stockmann förvärvat Akademiska Bokhandeln i Finland. Man väljer nu Bedege när kedjan ska ha ny affärs- och butiksdatalösning för huvudkontor och butiker. Bedege levererar lösningen Microsoft Dynamics NAV med LS Retail, ett fullständigt förvaltningsåtagande med SPOC-tjänst, hosting av servar samt stöd för IT-strukturen på kontoret. Initialt driftsätts butiker i Helsingfors, Åbo och Tammerfors.

 

 

 

2015-09-28 Sofie Kullman, ny förvaltningsansvarig hos Bedege

Med glädje välkomnar vi Sofie Kullman som ny förvaltningsansvarig hos Bedege. Sofie är civilekonom med marknadsföringsinriktning och har erfarenhet från detaljhandeln både i Sverige och Australien. Sofie har också ett specifikt intresse för konsumentbeteende, vilket hon behandlade i sitt examensarbete.

 

 

 

2015-09-15 Bedege driftsätter nordisk plattform för click & collet åt Life

Life utvecklar sin e-handel och lanserar tillsammans med Bedege en nordisk platform för click & collect. Pilotdrift är i full gång i Sverige, i Norge blir det driftsättning efter årsskilftet. Lösningen är gjord i Microsoft Dynamics NAV med LS Retail NAV integrerat med e-handelsplattformen Lithium från Istone. Bedege har framgångsrikt samarbetat med Life (tidigare Naturapoteket) omfattande förvaltning, affärs- och butiksdatalösning sedan 2000 och samarbetet fortsätter nu även på nordisk bas.

 

 

2015-08-01 Victoria's Secret fortsätter sin expansion i Sverige tillsammans med Bedege

Efter framgångsrika installationer på Arlanda, på Hamngatan i Stockholm och i Malmö fortsätter Victoria's Secret sitt samarbete med Bedege och öppnar inom kort två nya butiker; i Sky City, Arlanda och i Täby Centrum.

 

 

 

 

2014-07-10 New Wave Sports tecknar avtal med Bedege

Bedege och New Wave Sports har tecknat avtal om att implementera LS One butiks- och kassalösning i New Wave Sports butiker.

Driftsättning kommer att ske under hösten 2014.


 

2014-07-10 Orrefors Kosta Boda väljer Bedege

Bedege och Orrefors Kosta Boda har tecknat avtal om att implementera LS One butiks- och kassalösning i Orrefors Kosta Bodas 7 butiker.

- Det är fantastiskt roligt att ett välrenommerat företag med ett så starkt varumärke som Orrefors Kosta Boda väljer att samarbeta med Bedege, säger Roland Bogyo, VD på Bedege AB.

Projektet kommer att genomföras under hösten 2014.


 

2013-10-16 J.Lindeberg skriver interimsavtal med Bedege

”J.Lindeberg är idag en etablerad internationell modekedja med sin närvaro i 35 länder och ca 900 butiker.
Sortimentet består av modeinriktade kläder både för kvinnor och män samt sportkollektioner”. Då J.Lindeberg under våren 2013 sökte efter en partner som kunde supportera deras butiker med tillhörande kassor och LS Retail som kassapplikation, föll valet naturligt på Bedege.

Avtalet täcker alla butiker både inom och utanför norden. I avtalet ingår även ett sk depå avtal där Bedege ska tillhandahålla reservdelar såsom kassahårdvara och periferi utrustning åt J.Lindeberg.
Bedege är väldigt  stolta över det nya samarbetet med J.Lindeberg och vi hoppas självklart på en lång affärsrelation, som kan utvecklas i takt med deras framtida behov.   


2013-07-15 Ny CFO på Bedege

Bedege AB förstärker organisationen genom anställning av Lilian Lundgren som ny CFO.

Lilian kommer närmast från en befattning som ekonomichef på Talentum Media AB. Lilian tillträder tjänsten som CFO på Bedege den 19 augusti 2013 och kommer att ingå i ledningsgruppen från och med det datumet.


2013-03-08 Bedege levererar till Victoria's Secret

När Victoria's Secret snart etablerar sin första butik i Sverige har Bedege fått förtroendet att leverera såväl affärssystemlösning som servrar och hårdvara i butik. Bedege sörjer för att Victoria's Secret får ett väl fungerande verksamhetsstöd i Sverige och tillsammans med Victoria's Secrets europeiska partner, BuildIT i Grekland, ser vi till att kritiska affärsdata flödar mellan den svenska miljön och den centrala miljön i Grekland.
2013-03-05 Premiär nya hemsidan

Efter ett hårt arbete publicerar vi nu vår nya hemsida.