Produktblad LS Reatil .Net

Här hittar du produktblad ifrån LS Retail vilka de berör .Net kassan som Bedege anpassat med sin breda erfarenhet inom de olika branscherna och segmenten. Men vi ser gärna att du tar kontakt med oss för att vi ska kunna hjälpa dig att tillämpa dessa funktioner i just din verksamhet. Har du frågor om innehåll eller annat som berör denna produkt tar du alltså bara kontakt med oss.

 

Allmänt produktblad LS POS

Detta är ett produktblad som övergripande fångar produkten LS POS. Vi tror att detta kan bli lösningen för det mindre till medelstora företaget som vill ha möjligheten att dra nytta av ett modernt och effektivt system för att växa i.

Överblick LS POS 
    


LS POS möjliggör för detaljhandel och restaurang att skapa effektivitet samt erbjuda ett brett spektrum av förbättringar jämfört ett vanligt kassaregister eller POS-programvara. Lite om detta står det i det här produktbladet ifrån LS Retail.

LS Data Director 
   


LS Data Director sköter höghastighet datautbyte mellan olika Microsoft Dynamics NAV-databaser och andra databaser som inte är baserade på Microsoft Dynamics NAV. På detta vis får du tillgång till data som du kanske redan i dag har i ett annat system som du använder i din verksamhet.